Villan byggdes 1916. Fram till 1940 talet var det Eriksbergsvarvets huvudkontor. Det innehöll ledning administration och ritkontor. Inför renoveringen 1990 flyttades villan 100 m från sin nuvarande plats. I dag är Villan förklarat som byggnadsminne. Se fler bilder på Erisksberg förr och nu.

Café Villan är idag en ny renoverad attraktion med en ny, fräsch och mysig miljö. Restaurangen pryds av väggmålningar av den kände konstnären Thomas Nicklasson. Den ligger också ett stenkast från hamnen där man kan njuta av en skön utsikt ut mot havet, eller varför inte ta en promenad utmed kajen! Restaurangen och caféet har fullständiga rättigheter. På lunchen erbjuder vi våra gäster en vällagad husmanskost med inslag av internationell mat. Där ingår också en stor salladsbuffé och vi har även pastabuffé där vi har två sorters pasta att välja mellan varje dag. På sommartid har vi en stor ute servering där man kan njuta av en skön och avslappnad atmosfär nära havet!
 

Restaurangen och caféet har fullständiga rättigheter. På lunchen erbjuder vi våra gäster en vällagad husmanskost med inslag av internationell mat. Där ingår också en stor salladsbuffé och vi har även pastabuffé där vi har två sorters pasta att välja mellan varje dag. På sommartid har vi en stor ute servering där man kan njuta av en skön och avslappnad atmosfär nära havet!

 

Eftermiddagarna bjuder på en á la carte meny för alla smaker: kött, fisk, pasta, sallader eller pizza. Vill man tugga i sig något litet så erbjuder vi färska smörgåsar med olika pålägg eller fyllningar. Eller blir ni kanske sugna på dansa? Jo, vi har även musik kvällar med live musik!! Hos oss kan ni även följa olika sportevenemang med våra storbildsskärmar. Vi arrangerar även affärsmiddagar, luncher, mindre bröllop, födelsedagar och andra tillställningar. Som du kan se är våra lokaler både rymliga och trivsamma!